Betaalmogelijkheden

Hoe kan je betalen bij Trendy Juweeltjes?


 • Bancontact - Trendy Juweeltjes

  Bancontact / Mistercash
   is het online betaalsysteem van alle Belgische banken gecentraliseerd. Iedereen die online kan bankieren kan via Bancontact online betalen. Dit is uw vertrouwde omgeving van uw persoonlijke bank. Bancontact is het betaalmiddel voor onze Belgische klanten.

 • iDeal - Trendy Juweeltjes

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings methodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is voor onze Nederlandse klanten.


 • KBC online - Trendy Juweeltjes

  De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt. Deze betaalmethode is enkel voor KBC en CBC klanten.

 • Belfius Pay button - Trendy Juweeltjes

  Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.


 • PayPal - Trendy Juweeltjes

  PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in België en Nederland veel gebruikt. PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kan betalen.


 • Credit card Visa - Trendy Juweeltjes   Credit Card Mastercard - Trendy Juweeltjes

  Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. Bij Trendy Juweeltjes kan je betalen met Visa of Mastercard. Hiervoor werken we samen met PayPal. Je hebt geen PayPal account nodig om met credit card te betalen.


 • Sofort - Trendy Juweeltjes

  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen; Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije.

 • Bpost Cash on Delivery - Trendy Juweeltjes

  Met Bpost Cash on Delivery betaal je bij levering aan de postbode. Hiervoor brengen we een meerkost van € 12 per bestelling in rekening. Cash on Delivery is momenteel enkel beschikbaar voor Belgische klanten.